Çerdhja Nr. 21 - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 21

Sigurimi i edukimit dhe mirërritjes së fëmijëve në çerdhe, duke siguruar shendetin mendor, fizik dhe zhvillimi e tyre.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 70
Numri aktual i fëmijëve: 63
Fëmijëve në grup: 30-33
Fëmijë me aftësi ndryshe: 4
Numri i Edukatorëve: 6

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, Kartela e vaksinave, Analiza urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Sokrat Mosko, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Ronida Zeneli
Kontakti: 0698445047
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1000 Lekë
400 Lekë
550 Lekë
550 Lekë
300 Lekë
560 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD