Çerdhja Nr.2 - Cerdhe - Institucione Edukimi
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr.2

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: -
Numri aktual i fëmijëve: 14
Fëmijëve në grup: 14
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 3

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nuk ka specifika

Programi Mësimor:

Nuk ka

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 3000 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Kuçovë, Kuçovë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Irma Mitre
Kontakti: 0693624042
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1500 Lekë
600 Lekë
420 Lekë
420 Lekë
2000 Lekë
1000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD