Çerdhja Nr. 17 Foleja e Zogjve - Cerdhe - Institucione Edukimi
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.1

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 17 Foleja e Zogjve

Të rrisim fëmijë të sigurt dhe të shendetshëm.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: -
Numri aktual i fëmijëve: -
Fëmijëve në grup: -
Fëmijë me aftësi ndryshe: Nuk pranohen
Numri i Edukatorëve: -

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Fëmijët inkurajohen për nj⌂ zhvillim sa më të mirë psiko-social.
Shërbim cilësor si dhe siguri optimale për fëmijët.

Programi Mësimor:

Programi mësimor 6 muajsh deri në 3 vjeç i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale e fëmijës, Çertifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page i prindërve, Vërtetim banimi, Analiza urinë/feçe, Kartela e vaksinave,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Kongresi i Lushnjes", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Luljeta Kullolli
Kontakti: 0696844340
Swap Start/End

Libra për fëmijë

350 Lekë
400 Lekë
550 Lekë
400 Lekë
700 Lekë
800 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD