Çerdhja Nr. 16 Borëbardha - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Korca
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.3

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 16 Borëbardha

Të rrisim një brez të ri të shëndetshëm fizikisht dhe me vlera për të ardhmen.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 80 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 150 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 30 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: 1 Fëmijë
Numri i Edukatorëve: 15 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Ndajmë ambjentet e jashtme me Njësinë Bashkiake numër 5. Është e ndarë në 5 grupe. Në katin e parë është vendosur kuzhina ndërsa në katin e dytë janë ambjentet e ndenjes dhe fjetjes.

Programi Mësimor:

Program i ndarë sipas grupmoshave dhe muajve tëve. Program nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, i miratuar nga Bashkia e Tiranës.

Dokumentacioni për regjistrim:

Analiza Koprokulture, Çertifikatë personale e fëmijës me foto, Çertifikatë familjare, Vërtetim pune i prindërve, Vërtetim page nga sigurimet shoqërore,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Nikolla Tupe", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Olimbi Sina
Kontakti: +355 69 87 39 015
Swap Start/End

Libra për fëmijë

500 Lekë
600 Lekë
560 Lekë
2000 Lekë
1500 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD