Çerdhja Nr. 13 Mrekullia - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
5.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 13 Mrekullia

Të mësuarit fillon që nga lindja, prandaj duhet t'u krijojmë kushte sa më të mira zhvillimi në një ambjent të sigurt dhe të shendetshëm, gjë e cila është thekbësore sot, për të bërë qytetarë të devotshëm nesër.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 70
Numri aktual i fëmijëve: 84
Fëmijëve në grup: 15-22
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 8

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Mbështetur në 3 shtylla kryesore: Besim, Siguri, Cilësi, stafi i përgjgjet të gjitha kërkesave të fëmijëve p dallim duke i inkurajuar pozitivisht ata.

Programi Mësimor:

Program edukimi për fëmijët nga 6 muajsh në 3 vjeç, i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale me foto e fëmijës, Kartelë konsultori, Analiza urinë/feçe, Kartela e vaksinave, Vërtetimi i pagesës së garancisë,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Demir Gashi", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Bardha Baholli
Kontakti: 0692156107
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
300 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
400 Lekë
300 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD