Çerdhja Nr. 11 Fluturat - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.9

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 11 Fluturat

Mirërritja e vogëlushëve. Fëmijë të lumtur, prindër të lumtur!

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 50
Numri aktual i fëmijëve:
Fëmijëve në grup: 20
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 8

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Staf i kualifikuar, i trajnuar dhe i monitoruar nga përgjegjësja dhe stafi mbështetës
Komunikimi i vazhdueshëm me prindërit mbi ecurinë e fëmijës gjatë rutinës ditore të tij.

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijë 6 muajsh deri në 3 vjeç i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, Certifikatë familjare, Vërtetim i pagës së prindërve, Analiza urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Rexhep Preza", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Fizjola Qereti
Kontakti: 0697564687
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
550 Lekë
1200 Lekë
1000 Lekë
1500 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD