Çerdhja Nr. 1 - Cerdhe - Institucione Edukimi
Berati
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 1

Çerdhja është një institucion jo vetëm për mirë-rritjen e fëmijë 0-3 vjeҫ, por tashmë quhet një institucion që nxit dhe ofron shërbim ditor psiko-social.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 80
Numri aktual i fëmijëve: 75
Fëmijëve në grup: 15
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 16

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nuk specifika.

Programi Mësimor:

Nuk ka një program mësimor specifik.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Analizat urinë/feҫe, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Fotokopje e kartës së shëndetit,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 1694-1958 Lekë
Fondi i garancisë: 0 Lekë
Pagesa ditore: 77-89 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Librazhd, Librazhd
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Diola Malasi
Kontakti: 0698316161
Swap Start/End

Libra për fëmijë

500 Lekë
600 Lekë
350 Lekë
500 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD