Çerdhja Lodrojmë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.9

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Lodrojmë

Të edukojmë dhe aftësojmë qytetarë të denjë, veshur me vlera që do të jenë gurthemel i jetës së tyre.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 15 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 8 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 8 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0 Fëmijë
Numri i Edukatorëve: 1 - 2 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Mjek Pediatër:
Psikolog:
Ambjent të jashtëm:
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg

Politika të institucionit

Numri i edukatorëve në raport me fëmijët
Numri i fëmijëve në raport me hapësirën

Programi Mësimor:

Hartuar mbi "Standartet e zhvillimit dhe të nxënit 0-3 vjeç"

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë Personale, Fotografi, Vërtetim Vaksinash, Analizë feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 12000 - 15000 Lekë
Fondi i garancisë: 12000 Lekë
Pagesa ditore: 1000 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Sefer Konda", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Adelina Kasemi
Kontakti: +355 67 2960817
Swap Start/End

Libra për fëmijë

800 Lekë
600 Lekë
1250 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD