Çerdhja "Kësulëkuqja" - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja "Kësulëkuqja"

Çedhja është një institucion në shërbim të mirërritjes, zhvillimit dhe edukimit të fëmijëve, e cila ka mision veprimin në emër të të drejtave dhe mirëqenies së të gjithë fëmijëve, për të përmirësuar cilësinë e jetës, duke siguruar shendetin fizik, mendor si dhe edukimin dhe zhvillimin e gjithanshëm të tyre.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 55
Numri aktual i fëmijëve: 45
Fëmijëve në grup: 17-28
Fëmijë me aftësi ndryshe: 1
Numri i Edukatorëve: 7

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Çerdhj ofron kujdes psiko-social dhe koordinim të kujdesit shendetësor të fëmijëve për mirërritjen dhe edukimin e tyre.

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, Certifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page i prindërve, Kartela e vaksinave, Analiza urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Kodër-Kamëz, Tiranë, Albania, Tiranë
eraldakatana,This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Eralda Shira
Kontakti: 0684444424
Swap Start/End

Libra për fëmijë

900 Lekë
420 Lekë
550 Lekë
550 Lekë
900 Lekë
470 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD