Çerdhja "Fushë-Arrëz" - Cerdhe - Institucione Edukimi
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja "Fushë-Arrëz"

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 8
Numri aktual i fëmijëve: 14
Fëmijëve në grup: 7
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 2

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sistem qendror
Fjetje në mesditë:
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Program 2-3 vjeç

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë, Analizë e urinës për fëmijët, Vaksinat,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore:
Fondi i garancisë:
Pagesa ditore: 80 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Fushë-Arrëz, Fushe-Arrëz
Drejtues: Enkelejda Pjetri
Kontakti: 0685365479
Swap Start/End

Libra për fëmijë

2000 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
500 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD