Çerdhja Delvinë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Delvinë

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 200
Numri aktual i fëmijëve: 14
Fëmijëve në grup: 5
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 3

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nuk ka specifika

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2255 Lekë
Fondi i garancisë: 5544 Lekë
Pagesa ditore: 177 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Delvinë District, Delvinë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Mimoza Tabulla
Kontakti: 069 94 60 990
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
700 Lekë
1000 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
1000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD