Çerdhja "Cicërimat" - Cerdhe - Institucione Edukimi
Tirana
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja "Cicërimat"

Synimi i punës në ҫerdhen e fëmijëve është që të rritin fëmijë të shëndetshëm dhe të përgatitur psikologjikisht me aftësi të plota për të qenë të aftë të përballojnë sfidat e jetës. 

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 55-60
Numri aktual i fëmijëve: 85-95
Fëmijëve në grup: 19
Fëmijë me aftësi ndryshe: 3
Numri i Edukatorëve: 16

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nuk ka specifika

Programi Mësimor:

Nuk ka një program të mirëfilltë mësimorë. Fëmijët e grupeve të treta mësojnë nëpëmjet këngëve dhe vjershave.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata personale e fëmijës, Pagesë paradhënie në zyrën ekonomike të arsimit pranë Bashkisë Sarandë., Analizat urinë/feҫe, Shënim nga mjeku për gjendjen shëndetsore të fëmijës, Fotokopje e librit të vaksinimit të fëmijës ,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 1500 Lekë
Fondi i garancisë: 0 Lekë
Pagesa ditore: 90-100 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Sarandë, Sarandë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Zhuljeta Bizhga
Kontakti: 0697754933
Swap Start/End

Libra për fëmijë

400 Lekë
550 Lekë
850 Lekë
500 Lekë
1250 Lekë
420 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD