Çerdhja Bilisht - Devoll - Cerdhe - Institucione Edukimi
Korca
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Bilisht

Të rrisim fëmijë të edukuar dhe të shëndetshëm. 

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 25
Numri aktual i fëmijëve: 25
Fëmijëve në grup: 25
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 5

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nuk ka specifika.

Programi Mësimor:

Përkujdesja ndaj fëmijës.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale, Certifikatë familjare, Vërtetim banimi, Vërtetim mjeko-ligjor, Vërtetim për kryerjen e vaksinave,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 0 Lekë
Fondi i garancisë: 3000 Lekë
Pagesa ditore: 136 lekë/ditë Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Ismail Qemali, Devoll
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Denisa Uzhuri
Kontakti: 0675553948
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1000 Lekë
1250 Lekë
550 Lekë
1200 Lekë
560 Lekë
350 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD