Portali i vetem i cerdheve ne Shqiperi
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë

Portali i vetem i cerdheve ne Shqiperi

Eduaktiv ju ndihmon ne zgjedhjen e cerdhes se duhur per femijen tuaj! Informacione te detajuara mbi stafin, kapacitetin, programin edukativ, krahasimi i institucioneve ndermjet tyre si edhe opinionet e prinderve te tjere ju lehtesojne zgjedhjen dhe ju njohin me ambjentin ku do te besoni rritjen e femijes suaj.
90 rezultate
1 2 3
Rendit sipas:
-10%

Zgjidh një libër e ta sjellim në shtëpi!

Shko tek Libraria
-10%

Zgjidh një libër e ta sjellim në shtëpi!

Shko tek Libraria
-10%

Zgjidh një libër e ta sjellim në shtëpi!

Shko tek Libraria
90 rezultate
1 2 3
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD